m

JANA-PRO Oy toteuttaa tarvitsemasi työtehtävät huolellisesti ja tehokkaasti. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

Kattojen ja laatoitusten korkeapainepesut

Laadukkaat ja erittäin tehokkaat pesurit yhdistettynä ammattitaitoiseen ja suomalaiseen henkilöstöön takaa puhtaan ja onnistuneen pesun katoille, julkisivuille ja laatoituksille.

Kattojen maalaukset

Kotimaisen henkilöstömme pitkä kokemus teräs- ja peltikattojen maalauksesta ja tinkimätön tarkkuus antaa katoille kestävyyttä Suomen kuluttavia olosuhteita vastaan. Annamme työllemme 60 kuukauden takuun. Käyttämillemme laadukkaille maaleille annamme valmistajan ohjeiden mukaisen takuun.

Kattojen pinnoitukset

Tiili- ja betonikatot pinnoitamme takuutyönä ammattitaitoisen henkilöstömme toimesta. Materiaalit vaativat erityistä huolellisuutta ja pohjatyöt ovat tärkeä osa onnistunutta pinnoitusta. Pinnoitustyölle annamme 24 kuukauden takuun ja käyttämillemme materiaaleille valmistajan ohjeiden mukaisen takuun.

Muut palvelut

Pesu-, maalaus- ja pinnoitustöiden lisäksi toimenkuvaamme kuuluu laajasti erilaiset saneeraustyöt niin sisällä kuin ulkona. Sauna- ja kylpyhuoneremontit, maalaukset, portaiden ja betonipintojen pinnoitukset, paneloinnit, laatoitukset ja lumenpudotukset katoilta.